Mësojmë gjuhën Gjermane në Zyrih

Ju dëshironi që të mësojnë gjermanisht në Cyrih?

Join kurset tona dhe të mësojnë gjuhë në shkollën tonë gjuhës Sprachschule Aktiv

Mësojmë gjuhën Gjermane në Zyrih: Kurse efektive dhe të përballueshme gjermane,

Mësojmë Gjermanishten në Cyrih. Kurse efektive dhe të përballueshme shqiptare me folësit e kualifikuar dhe nativë. Aftësitë e gjuhës janë aftësitë kryesore, pa të cilat sot nuk menaxhon pothuajse më një njeri. Në shkollën tonë gjuhës në Cyrih, ne ofrojmë një shumëllojshmëri të gjerë të gjuhëve të përbashkëta dhe të rralla.

Ju merrni edhe nga ne ofrohen modele të ndryshme të çmimeve, kështu që ju mund të arrini në shkollë në Cyrih qëllimet tuaja shpejt dhe në mënyrë efektive. Duke zgjedhur shkollën tonë ju merrni rreziqe. Në qoftë se ju nuk keni njohuri të gjuhës së zgjedhur, një nga kurset tona themelore është vetëm e drejtë për ju. Nëse ju tashmë keni një njohuri themelore, te ne mund të kryejë një provë të lirë vendosje me ju parë. Kjo na lejon për të përcaktuar rrugën më të mirë për ju.

Escuela de idiomas en Zúrich - Sprachschule Aktiv

A keni ndonjë pyetje?

Na shkruani dhe ne do të të ndihmojë!

Estudia alemán en Sprachschule Aktiv Zúrich

Ju dëshironi të mësoni gjermanishten?

Regjistrohu tani në Sprachschule Aktiv

Mësojmë Gjermanishten shpejt – kurse intensive Gjermane në të gjitha nivelet e Al deri në C2

Kurset tona intensive gjermane janë mënyra më e shpejtë për të mësuar gjuhën tuaj të re të mirë. Kurset ndodhin këtu çdo ditë pune. Ne ofrojmë të gjitha nivelet e, A1 në C2. Kohët e kurseve janë gjithmonë në mëngjes. Në pasdite ju përgatisin mësime për ose të drejtuar një turne të qytetit përmes.

Orari ynë: Kursi fillon në të gjitha fazat në të hënën e parë të muajit. Duhet të ketë një festë publike, atëherë fillimi i ndërrimeve të martën.

Klasët mbahen nga e hëna deri të premten nga ora 9:00 deri në orën 12:00, një total prej 20 orë në javë

Tarifat e kursit: Ju paguani për një javë 270 CHF
Për dy javë: 500 CHF

Semi-lntensivkurse në Cyrih

Këto kurse janë me interes për ju, nëse ju kurse intensive janë shumë të zellshëm. Kohët e kursit janë ulur. Këto kurse, ne gjithashtu ofrojmë mbrëmje. Ato gjithashtu mund të marrin pjesë në profesionistët që punojnë në mendje.

Ne ofrojmë datat e mëposhtme: Nga e hëna deri të enjten, duke përfshirë: 9:30-10:30 ose 19:00 up
20:30
Cmimet janë:

  • Për 1 javë 345 CHF
  • Për 2 javë 530 CHF
  • Për 3 javë: 625 CHF
  • Për 4 javë: 740 CHF

Sigurisht, ne ofrojmë këto kurse në të gjitha nivelet. Klasifikimi është me anë të testit tonë të lirë vendosje ose në shkollën tonë në Cyrih ose në internet në shtëpinë tuaj.

Kurse në mbrëmje Gjermane për fillestarë dhe të avancuar. Klasat mbrëmje Gjermane mbahen në grupe të vogla. Madhësia e grupit është shumë e rëndësishme për suksesin tuaj. Ju mësojmë një gjuhë kur ju flisni atë shpesh. Grupe të vogla të sigurt që ju mund të merrni pjesë në udhëzim sa më shpesh të jetë e mundur.

Mësuesit tanë folës vendas fokusohen në të kuptuarit në situata të përditshme. Sigurisht, gjithashtu ju mësojnë strukturat më të rëndësishme gramatikore. Pas kursit ju mund të shprehni dëshirat tuaja në gjuhën dhe për të kuptuar biseda.

Durimi : Kursi zhvillohet një herë në javë. Ne mësojmë çdo një mësim të dyfishtë për një periudhë prej 12 javësh

Filloni: Ne fillim çdo të martë e parë të muajit (të gjitha nivelet e çmimeve)
Datat: E martë 19:00 në 20:30 të darkës
Tarifa e kursit: 280 CHF
Shkolla jonë në gjuhën Gjermane në Cyrih – Përfitimet tuaja:
Mësuesit gjuhën amtare
Klasa e lirë
Garanci para-mbrapa në rast se ju nuk jeni të kënaqur pas orës së parë
Mësimet në grupe të vogla
Dhoma moderne të trajnimit
Pa pagesë vendosje detyrim provë konsultim

Mësime private Gjermane në Cyrih

Rruga mbretërore për të mësuar një gjuhë të re është mësime private. Mësuesi i përgjigjet nevojave dhe kërkesave. Mesuesi juaj është me gjuhë amtare, që ju të mësoni nga ora e parë në të djathtë. Mësuesit varet tërësisht nga dëshirat tuaja.

Mësuesit tanë mësojnë në të gjitha nivelet. Ne së pari të marrë një test vendosje në mënyrë që mësuesi mund të klasifikojë aftësitë e tyre gjuhësore aktuale. Pas kësaj, kursi fillon. Në fund të kursit ju do të merrni një certifikatë e cila gjuhë të kuadrit të përbashkët Europian të Referencës (CEFR) orientuar.

Datat dhe numrin e orëve të bazuar në nevojat tuaja
Tarifat e kursit: Periudhat më të dyfishtë të zgjedhur, më mirë të çmimeve.

  • Për 19 mësimet ju paguani 50 CHF për mësim (45 minuta)
  • Nga 20 mësime të paguajnë 48 franga në mësim (45 minuta)
  • Nga 30 mësime çmimi bie në 40 CHF për mësim (45 minuta)

Tip Kursimeve: Libri kursin me dy persona të tjerë së bashku. Në këtë rast, tarifat e kursit ndarë nga tre.

Shkolla juaj gjuhën Gjermane në Cyrih – Përfitimet tuaja:
Mësuesit gjuhën amtare
Klasa e lirë
Mësimet në grupe të vogla
Dhoma moderne të trajnimit
Pa pagesë vendosja detyrim provë konsultim